Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2009 11:24 - Класация на спортните журналисти (ТОП 10 некадърни)
Автор: baimomchil Категория: Спорт   
Прочетен: 6130 Коментари: 3 Гласове:
2



Дойде време и за анти класацията. Тук вече избора е огромен, а конкуренцията е жестока, но да започваме:

10. бай Момчил Велики (блуждаещ електрон, Ботев Пловдив)
- по-принцип не съм журналист и никога няма да бъда, но понеже топя клавиатурата в мастилото и чат пат пиша по нещо я тук, я в спирта и си имам и скромен кръг от читатели, то е редно да попадна в някоя класация. За топ кадърни е очевадно, че не става, така че остава класацията за топ некадърни и разбира се незавидното 10 място, тъй като пред мен са титаните в журналистиката.

9. Ники Александров (гонг, ЦСКА) - статиите на Ники Александров винаги са ми били някак си сиви и безразлични и не бих го включил в тази анкета, ако не беше статията му за пловдивското дерби, в което казваше, че дори Левски и ЦСКА да седнат в средата на терена и да си мажат филийки с пастет, пак щели да предизвикат повече интерес от дербито на Пловдив. Филийка с пастет и 9 място за Ники.

8. Владимир Зарков (спортлайн. Литекс) - подлогата на Гришата, също доскоро нямаше място в класацията ми, въпреки някой от простотиите които съм му чел, но след последният бисер по адрес на Мъдурко Стоилов, няма как да не го включа. Да вадиш на умряло куче нож е жалко, ама още по-жалко е съждението му, че акуувският каунь е алкохолик, щото имал водка в хладилника. Явно 95% от българите сме алкохолици, той като всички имаме алкохол в хладилника.

7. Георги Илиев (Майкъл) feat. Наско Сираков & Емил Наков - По-принцип е нормално бивши футболисти да стават журналисти и да правят анализи, но анализите на първите двама са повече от комични, въпреки че признавам , че понякога имат и попадения. Първият изпада в някаква меланхолия какво било в миналото и как нищо не става сега щото всички са некадърни и не били като тях, а Ловецът е майстор на прогнозите, особенно що се отнася до мачовете на ЦСКА и ми се струва, че скоро ще задмине и Пеле в "точните" прогнози. За последният обаче в тая култова тройка мога да кажа само - колко е жалко от дясна ръка на Ж.Илиев и директор във футболните клубове да стигнеш до списване на някакви подобия на статийки, за които ти липсва елементарен умствен потенциал.

6. Крум Савов (някъде из телевизиите, ???) - Крумчо орева света, че му махат предаването, което беше по-скоро предаване за хайлайф, отколкото за спорт, но не това го поставя в прогнозите. Трябваха му да напише около 10-20 статии преди да открие откъде се изключва Caps-Lock-а. Подмазването му към силните на деня - преди време Стоичков, сега Бербатов е пословично и изключително дразнещо. Крумчо изпадна в миманса, но не и от моята класация - 6 място.

5. Жаклин Михайлов(ДБ, Левски) -  Жаки и ГА са скачени съдове. Слагам Жаки преди ГА, само заради факта, че съм му чел 1-2 нормални статии, в които не засяга темата Левски/ЦСКА , а и една от статии му беше цензурирана в ДБ, което си е уникално събитие.

4.  Георги Атанасов (Спорт1, ЦСКА) - ГА е уникален школуван журналист и определено писането му се отдава, но заедно с неговият приятел Жаклин Михайлов, участват в една долна манипулация в българската журналистика и предизвикват война във форумите под статиите им с цел повече кликове и реклама. Надявам се да не се случва, но ако все пак някой ден се стигне до масови ексцесии след мач между Левски и ЦСКА и пострадат хора, то основна заслуга за това ще имат и двамата журналиста, заемащи 5 и 4 място.

3. Петко Суровянски (ДБ, ЦСКА)
-  от форумен герой, през читателски рубрики, Петко Суровянски с никовете си Гавейн, Еркюл Поаро, стигна до журналистическото поприще. За да разберете статии на Петко ви трябват миниму 3 висшета, но големият проблем е че както громеше "говеда", по форумите изведнъж Петко се продае за няколко сребърника и отиде в синият бастион Дон Балон. Странно нали, но заслужаващо 3 място.

2. Ефрем Димитров (ДБ, Левски)
- Това страдащо от психично и душевно разстройство същество, излива цялата си объркана душевност в статиите. Той Европееца се бори срещу все още неумиращият комунизъм , харесва красивото и правилното, нищо че това не е печелившо - абсолютен идеалист, според него, но по-скоро завършен идиот, безспорен кандидат за първото място, НО - ВЕЧНО ДА СИ ВТОРИ Ефремка, не заслужваш никакво първо място дори и в тази класация.

1. Павел Колев (Сп. МАХ, ???)
- всички мразим гъзолизците, а този е най-големият гъзолизец на Перуката и БФС сред Журналистите. Според него всичко в БГ футбола е цъфнало и вързало и БФС ни води към светлото бъдеще, където ще мачкаме бразилците на световното и ще участваме с 4 отбора в ШЛ.... Да му се не види май още не са го направили пресаташе в БФС, въпреки ... свирките.




Тагове:   Некадърни,


Гласувай:
2



1. анонимен - ТОП 10
04.09.2009 14:39
ГРЕШКА!БЕЗСПОРНО №1 дядо Борис Касабов и Петър Василев-петела.....№3 Георги Попвасилев,№4 Йордан Георгиев...............
цитирай
2. анонимен - Добавка от Сандро
06.09.2009 18:33
Тъй като много се съсредоточаваш във футбола, ще ти добавя един журналя, а не себе си да слагаш. Тодор Алексиев, баце, Е НАЙ-НЕКАДЪРНОТО КОПЕЛЕ, КОЕТО НЯКОГА СЕ Е ЗАНИМАВАЛО С ТАЯ ПРОФЕСИЯ. И тук говоря за технически параметри, не за пристрастия. Тоя няма едно правилно построено граматически изречение. Идея си няма що са то понятия като подлог, сказуемо, определение или съществително, прилагателно, глалгол. Използва ги така, както се използват продуктите за правене на тюрлюгювеч - блъска вътре всичко, бърка и после каквото извади. Коментира предимно тенис (къса ми нервите винаги) и ски, по Евроспорт може да се чуе, ма не ти препоръчвам, освен ако нещо ти е тъжно и искаш да се посмееш
цитирай
3. pilcho - ...
17.09.2009 14:11
Бай Момчиле, ти нямаш място в тази класация...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: baimomchil
Категория: Спорт
Прочетен: 2024948
Постинги: 118
Коментари: 1231
Гласове: 870
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031