Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2009 16:30 - Обръщение до висшият управленски състав на КАТ София
Автор: baimomchil Категория: Други   
Прочетен: 1445 Коментари: 0 Гласове:
4



До висшият управленски състав на КАТ София,
До министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов,
До българските медии

Обръщение
от бай Момчил (клиент по принуда на предлаганите от вас услуги)
  (
Провокиран от случките описани тук:

http://baimomchil.blog.bg/regionalni/2009/09/28/do-kat-sofiia-i-nazad-chast-1.405638

и тук

http://baimomchil.blog.bg/regionalni/2009/10/11/do-kat-sofiia-i-nazad-chast-2.413829

)

господа управленци на КАТ София, за по-накратко ще ви наричам ИДИОТИ (защо ще разберете ако прочетете долните редове).

господа ИДИОТИ, не мога да си представя как в една фирма или компания във века на информационните технологии, може да се чака 1 месец, за да се получи 1 документ, в случая досието от един в друг отдел на фирмата (в случая комуникация между КАТ Пловдив и КАТ София и двете структури подчинени на едно ведомство). Не мога да си представя, какво би се случило, ако кажа на мой клиент, че ще чака 1 месец за да получа информация/документ от офиса ни в Лондон например. Всъщност знам какво ще се случи клиента ще отиде при друг и моята фирма ще фалира. За огромно съжаление това няма как да се случи с вашата фирма господа ИДИОТИ, но това в никакъв случай не опревдава срока за тая услуга. При наличие на информационна система, това трябва да стане за по-малко от минута. Ако не сте чували за Информационна Система, това не говори добре за вас, явно сте изостанали доста, което доказва че сте ИДИОТИ, но дори и да нямате такава информационна система, съществуват разни други услуги като куриери например, който биха намалили срока на получаване на досието на 2-3 дни, което е доста по-приемливо от месец. Близко е до акъла, не е и ако си пълен ИДИОТ.

господа ИДИОТИ, незнам дали осъзнавате, че получавате заплати, благодарение на нашите данъци. За целта си мисля, че отношението към нас би трябвало да е малко по-любезно и екземпляри като лелката от гише 16, е недопустимо да работят с клиенти, най-малкото защото стресират хората и създават лош имидж за вас. Ако толкова много държите на въпросната служителка (примерно щото е роднина на висш държавник), то вземете си я за лична секретарка и съвсем скоро ще бъдете на моето мнение, освен ако не сте пълен ИДИОТ.

господа ИДИОТИ, не разбирам как системата, която принуждава хората да чакат по половин ден и повече, считате за много добра, само защото ви е отървала от опашките. Нека някой икономист сметне, колко губи икономиката средно годишно от смяната на книжки. Мисля че сумата няма да е никак малка. След като има проблем с чакащи хора, мисля че е редно да се отворят още гишета и дори и още едно място в София, където да могат да се обслужват хората. Бих бил и по смел да ви предложа и подаване на заявления за смяна на СУМПС по интернет, нали вашата велика система показва номерцата по интернет. Велико изобретение, за един пълен ИДИОТ.

господин Министър, за да бъдете наистина един добър министър, решаващ проблемите в МВР, мисля че първото нещо, което трябва да направите е да изчистите собственият си двор. Ако не мислите така и не се съгласявате с горенаписаното то и вие ще се причислите към гореописаната група.

господа Журналисти, вместо да ни занимавате с персонажи като Митьо Очите или Пеньо Пръднята, вземете обърнете внимание на истинските проблеми на хората. Всекидневно над 200 души в София имат огромен проблем - посещават КАТ София. Ако новините ви започват с "Днес 231 души бяха принудени да се сблъскат с ИДИОТИТЕ в КАТ София и загубиха средно по 4 часа, в чакане", мисля че ефекта ще е поразителен, а и ще свършите нещо полезно за българското общество, вместо да ни давате безмислена информация, в коя килия бил преместен Митьо Очите и с кой се сбил. Ако пък предпочитате вторият тип новини, пред първият, то и вие автоматично ще бъдете причислени към горепосочената група.

Благодаря за вниманието!
бай Момчил.


 


Тагове:   състав,   КАТ,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: baimomchil
Категория: Спорт
Прочетен: 2030528
Постинги: 118
Коментари: 1231
Гласове: 870
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930